Home   Contact  

Powermix English version Bulgarian Ελληνικά
Well come to POWERMIX official website 
Product Categorys

 

POWERSTICK ELASTIC E15

ОПИС: Спремно за употреба, акрилно лепило за плочки во форма на паста без вертикално лизгање. Ги исполнува условите D2T EN 12004.   

 

ПРИМЕНА:

Идеално лепило за лепење на плочки и за апликација на ѕидови и подлоги од цемент, лесен бетон, суви површини, дрво, МДФ, стари плочки итн. Погодно е како за внатрешна така и надворешна употреба.
ПОТРОШУВАЧКА: Од 1,5 – 3,0 кг/м2 во согласност со мазноста на површината.
ТЕМПЕРАТУРА НА НАНЕСУВАЊЕ: +50 С до 350 С.
ПАКУВАЊЕ: Се пакува во пластични кофи од 5 кг и 20 кг
ЧУВАЊЕ: Се чува во оригиналното пакување до 12 месеци од датата на производство.

 
Home   Contact
POWERMIX – В. ТЕРЗИС &СИА ОЕ ЈАНИЦА 0030 23820-83121 & 28752 Fax : 0030 23820-27716 e-mail : info@powermix.gr
SMB Suite by PDevis.com