Home   Contact  

Powermix English version Bulgarian Ελληνικά
Well come to POWERMIX official website 
Product Categorys

 

POWERPLAST 200
Смола за градежништво

 

Опис – Аплицирање:
Смола за градежништво за повеќекратно подобрување на малтерот, како што е подобрување на адхезијата, еластичноста, намалување на апсорпцијата и згуснувањето, зголемување на издржливоста од триење и хемиски влијанија, подобрување на отпорноста од влага и др. Идеално за создавање на слој кој помага за слепување на стар и нов бетон или малтер.
Потрошувачка:
Се раствара со вода со мешање во однос
POWERPLAST : вода = 1:1 до 1: 5.
Чување:
Најкраток рок на траење 18 месеци од денот на производство, да се чува во простор заштитен од мраз.
Доколку ви требаат детални информации, побарајте ги во техничкото упатство на производот.

Упатства за заштита
Упатства за превоз
ADR/RID-GGVS/E Class:
Пакување:1,5,20 кг.
 
Home   Contact
POWERMIX – В. ТЕРЗИС &СИА ОЕ ЈАНИЦА 0030 23820-83121 & 28752 Fax : 0030 23820-27716 e-mail : info@powermix.gr
SMB Suite by PDevis.com