Home   Contact  

Powermix English version Bulgarian Ελληνικά
Well come to POWERMIX official website 
Product Categorys

 

POWERPLAST 100
Смола за подобрување на лепила и фуга

 

Опис – Аплицирање:
Смола за подобрување на лепила и фуги. Ја зголемува адхезијата со подлогата и издржливоста на компресија, свиткување, триење и мраз. Ја подобрува отпорноста од влага.
Потрошувачка:
Се разредува со вода со мешање во однос
POWERPLAST100 : вода = 1:1 до 1: 2 во зависност од потребите за секоја апликација.
Чување:
Најкраток рок на траење 18 месеци од денот на производство, да се чува во простор заштитен од мраз.
Доколку ви требаат детални информации, побарајте ги во техничкото упатство на производот.

Упатства за заштита
Упатства за превоз
ADR/RID-GGVS/E Class:
Пакување:1,5,20 кг.

 
Home   Contact
POWERMIX – В. ТЕРЗИС &СИА ОЕ ЈАНИЦА 0030 23820-83121 & 28752 Fax : 0030 23820-27716 e-mail : info@powermix.gr
SMB Suite by PDevis.com