Home   Contact  

Powermix English version Bulgarian Ελληνικά
Well come to POWERMIX official website 
Product Categorys

 

POWER LIT 30
Пластификатор на малтер

 

Опис – Аплицирање:
Пластификатор и успорувач на згуснувањето на малтерите. Ја заменува варта.
Потрошувачка:
50г на 25кг цемент за градење и поставување на плочки.
75г на 25кг цемент за малтери.
Чување:
Најкраток рок на траење 18 месеци од денот на производство, да се чува во простор заштитен од мраз.
Доколку ви требаат детални информации, побарајте ги во техничкото упатство на производот.


Упатства за заштита
Упатства за превоз
ADR/RID-GGVS/E Class:
Пакување:1,5,20 кг.
 
Home   Contact
POWERMIX – В. ТЕРЗИС &СИА ОЕ ЈАНИЦА 0030 23820-83121 & 28752 Fax : 0030 23820-27716 e-mail : info@powermix.gr
SMB Suite by PDevis.com