Home   Contact  

Powermix English version Bulgarian Ελληνικά
Well come to POWERMIX official website 
Product Categorys

 

POWER CONTACT

ОПИС: Кварцна акрилна адхезија за плочки и бетонски површини.   

 

ПРИМЕНА : Се нанесува пред употребата на гипс или мермер, на мазни и неабсорбентни бетонски површини. Се користи исто така како предслој на мазни мозаици, стари плочки, мермер, паркет итн.

ПОТРОШУВАЧКА : 200-400 гр/м2

БОЈА : црвена

ПАКУВАЊЕ : Се пакува во пластични кофи од 5 кг и 20 кг

ЧУВАЊЕ: Се чува во оригиналното пакување до 12 месеци од датата на производство.

 
Home   Contact
POWERMIX – В. ТЕРЗИС &СИА ОЕ ЈАНИЦА 0030 23820-83121 & 28752 Fax : 0030 23820-27716 e-mail : info@powermix.gr
SMB Suite by PDevis.com