Home   Contact  

Powermix English version Bulgarian Ελληνικά
Well come to POWERMIX official website 
Product Categorys

 

PM 200 DECOR ( 1,5-2-3 mm )
Водоотпорен бел малтер за внатрешна и надворешна употреба на база на бел цемент, кристален мермерен прав и вар. Се аплицира на рамни површини.


  

ПРОИЗВОДИТЕЛ:
POWERMIX
ФОРМА:
Цементен малтер со бела боја
ТЕМПЕРАТУРА ЗА АПЛИКАЦИЈА:
Од 50C до 300C
ЧУВАЊЕ:
12 месеци од датата на производство, се чува во простор без влага
ВОДА ЗА МЕШАЊЕ:
6 Kgr / 25Kgr
ПОТРОШУВАЧКА:
Околу 25kgr материјал за 6 метра
ПАКУВАЊА:
Вреќа 25 Kgr, палета 1400 Kgr
Упатство за употреба
Се аплицира врз потполно рамна површина со користење на американска шпатула откако претходно е намокрена подлогата. Мешавината се меша дури да се постигне саканата густина за работа само со вода. Додавањето на билокоја друга состојка, освен вода, може да влијае негативно врз способноста на мешавината.

ПРЕДНОСТИ
:
• Одлична издржливост на лоши временски услови
• Голема еластичност
• Не се рони
• Висока водоотпорност
• Отворено време за аплицирање
• Способност за дишење и безбедно за животната средина
 
Home   Contact
POWERMIX – В. ТЕРЗИС &СИА ОЕ ЈАНИЦА 0030 23820-83121 & 28752 Fax : 0030 23820-27716 e-mail : info@powermix.gr
SMB Suite by PDevis.com