Home   Contact  

Powermix English version Bulgarian Ελληνικά
Well come to POWERMIX official website 
Product Categorys

 

ASOMIX 100
Ја прави водоотпорна масата – ја зголемува флуидноста


 

Опис – Аплицирање:
Ја зголемува флуидноста на бетонот (го прави помек) – водоотпорноста на масата (СК-308, АSТM С-494: Тип А). Додадено во бетонот го пластифицира и му ја подобрува отпорнаста на продирање на вода. Не содржи хлориди.
Потрошувачка:
0,2-0,5кг на 100кг цемент.
Чување:
Најкраток рок на траење 18 месеци од денот на производство, да се чува во простор заштитен од мраз.
Доколку ви требаат детални информации, побарајте ги во техничкото упатство на производот.


Упатства за заштита
Упатства за превоз
ADR/RID-GGVS/E Class:
Пакување:1,5,20 кг.
 
Home   Contact
POWERMIX – В. ТЕРЗИС &СИА ОЕ ЈАНИЦА 0030 23820-83121 & 28752 Fax : 0030 23820-27716 e-mail : info@powermix.gr
SMB Suite by PDevis.com