Home   Contact  

Powermix English version Bulgarian Ελληνικά
Well come to POWERMIX official website 
Product Categorys

 

Thermocoll T200 Фибер лепило

Фибер лепило со врвен квалитет, на цементна база, идеално за лепење на термоизолациони плочки од екструдиран или експандиран полистерин.
Обезбедува голема издржливост на влага, многу добро се аплицира и воопшто не потекува.
Thermocoll T200 се користи во комбинација со водоотпорните малтери РМ 200 и РМ 200, PM 400 PLASTER, PM500 PLASTER decor, и претставува идеално решение за термоизолација во градежништвото


c2te    ce logo

 

Карактеристики:
Боја: цементно бело еластично лепило
Рок на траење: 12 месеци од денот на производство.
Температура за примена: од +5оС до +35оС
Вода за мешање: од 6 до 7,5 л/1вреќа 25кг
Време за корекции: околу 20 мин
.
Упатство за употреба:
Ја мешаме содржината на една вреќа од 25кг со 6 - 7,5л. вода и мешаме се додека се добие хомогена маса. Потоа се аплицира на чиста површина претхотно намокрена

Потрошувачка:
Како лепило од 3,5 до 4,5 кг/м2
а како фибер обложувач 1,5 кг/ м2 /мм

Чување:
12 месеци од денот на производство, да се чува во покриен простор без влага.

Пакување:
Вреќа 25кг
Палета 1200кг


 
Home   Contact
POWERMIX – В. ТЕРЗИС &СИА ОЕ ЈАНИЦА 0030 23820-83121 & 28752 Fax : 0030 23820-27716 e-mail : info@powermix.gr
SMB Suite by PDevis.com