Home   Contact  

  
Powermix English version Bulgarian Ελληνικά
Well come to POWERMIX official website 
Product Categorys

 

THERMOCOLL T200 ARME NGJITESE
ARME NGJITESE E CILESISE SE LARTE ME BAZE CIMENTON , IDEALE PER NGJITJEN DHE IZOLIMIN E PLLAKAVE NE VETI DUKE U BYMYER MBUSH BOSHLEQET.
KA REZISTENCE TE LARTE KUNDREJT LAGESHTIRES , PUNOHET LEHTE DHE NUK RRJEDH.
NGJTESI IZOLUES T200 PERDORET NE KOMBINIM ME SUVANE KUNDER LAGESHTIRES , PM 200 DHE PM 200 PER DEKOR,PM 400 PLASTER, PM500 PLASTER DUKE PERBERE KESHTU NJE ZGJIDHJE IDEALE PER IZOLIMIN E NDERTESES .


c1e    ce logo

 

KARAKTERISTIKAT:
NGJYRA: NGJITES ELASTIK SI CIMENTO E BARDHE
RUAJIJA: 12 MUAJ NGA DATA E PRODHIMIT
TEMPERATURA E APLIKIMIT: NGA 5° C DERI 35° C
UJI PER PERZIERJE: NGA 6 LITRA DERI 7.5LITRA PER CDO THES 25 KG.
KOHA E KORRIGJIMIT: AFERSISHT 20 MIN.
MENYRA E PERDORIMIT: PERZIEJME MASEN E NJE THESI PREJ 25 KG. ME 6-7.5 LITRA VJE DERISA TE ARRIJME TE KRIJOHET NJE MASE HOMOGJENE, PASTAJ E SHTROJME NE NJE SIPERFAQE TE PASTER TE CILEN E KEMI LAGUR ME PARE.
KONSUMIMI: SI NGJITES: 3,5-4.5 KG/M2
SI VESHJE PERFORCUESE PER IZOLIM 1,5 KG/M2/MM.
RUAJTJA: 12 MUAJ NGA DATA E PRODHIMIT RUHET NE VEND TE THATE LAGESHTIRE.
PAKETIMI:THES 25 KG, PALETA 1200 KG.

 
Home   Contact
POWERMIX - KONIAMATA Β.ΤΕΡΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ +30 23820 83121 & 28752 Fax : +30 23820 27716 e-mail : info@powermix.gr
 
SMB Suite by PDevis.com