Home   Contact  

  
Powermix English version Bulgarian Ελληνικά
Well come to POWERMIX official website 
Product Categorys

 

KOLLE AKRILIKE PRIMA R 20

Kolle akrilike per pllaka me baze çimenton e bardhe dhe me kokeriza te zgjedhura marmaroskoni
Leude e gateshne velem duke hedhur ujë.
E perdoreshme per ambiente te breudeshme dhe te jashteme (Beton suva cimentoganiercy)
I rezton shume mire kohës dhe nuk çkermoqet pershlaleshme dhe për ngjitjeh felizoli.

 

KARAKTERISTIKAT:
NGJYRA: Materiale çimento te ngjyre te bardhe
RUAJTJA: 12 Muaj. Nga dita e prodhimit
TEMPERATURA E PREGATITJES: Nga +5oC deri +35 oC
UJE PER FORMIMIN: nga 5.5lt deri 7.5lt për 1 Thesi
KOHA E PERDORIMIT: nga 3 deri 5 ujë
KOHO E RIPARIMIT: 30’ pas vendosjes
ARMIMI (Stukimi):
Mhas 5 dere 8 orë në mur
Mhas 24 orë ne dysheme

UDHËZIME PËRDORIMI:
Uji per formimin e një thesi 25kg. 5.5 deri 7.5 litra dhe përzihet deri ca të behet një lend uniforme. E lem masen e kolles deri
10’ sa te qetsohet dhe e përzien perseri, dhe perstaj e pereloria duke pasur siperfope te pastura nga vajra, bojre pluhuru elb.
Lejohen riparime te vagela breola 30’.

KONSUMI:
Nga 2 deri 5kg/m2
RUAJTJA: 12 Muaj. Nga dita e prodhimit me ambiente pa lageshti

AMBALLAZMI:
Thes 25kg
Paleta 1200kg
 
Home   Contact
POWERMIX - KONIAMATA Β.ΤΕΡΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ +30 23820 83121 & 28752 Fax : +30 23820 27716 e-mail : info@powermix.gr
 
SMB Suite by PDevis.com