Home   Contact  

  
Powermix English version Bulgarian Ελληνικά
Well come to POWERMIX official website 
Product Categorys

 

KOLLE AKRILIKE SUPER R 100

Kolle akrilike me elasticitet për pllaka e rezistence se larte kunder ngricave, me “O” thermim e pershlaleshme per ngytje
pllakash ne dysheme dhe në murë, ne siperfope te breudeshme dhe te joshteme leud me rendiment te larte me afelesi shtrimi
dhe lidhje cilecore me rezistence te larte ne kohe.c2te    ce logo

KARAKTERISTIKAT:
NGJYRA: Leude çimentoje e burdhe
RUAJTJA: 12 Muaj nga dita e prodhimit
TEMPERATURA E FORMIMIT: Nga +5oC deri +35 oC
UJE PER PERZJERJE: 7.5 lt/1 thesi 25kg
KOHA E PERDORIMIT: nga 3 deri 5 orë
KOHA E RIPARIMIT: 30’ mbas vendosjes

ARMIMI (Stukimi):
Mhas 5 deri ne 8 ore në murë
Mhas 24 orë ne dysheme
Mhas 24 ore ne Tualet

UDHËZIME PËRDORIMI:
Perziejim materialin e 1 thesi 25kg me 7.5 litra ujë dhe e perziejm mazeu deri sa te formoju ujë mase homogjene, e lem
perzierjeu (masën) 10 minuta te qetësohet e perziejm perseri dhe poslej e punojm në siperfope te pastra pa vajrat, pluhurot
e ljera. Lejohen riparime te vagela breudo 10 minutore.

KONSUMI:
Nga 2 deri 5kg/m2
MAGAZINIMI: 12 Muaj. Nga dita e prodhimit ruhet ne vende për lagesht.

AMBALLAZMI:
These 3kg
Thesi 25kg
Paleta 1200kg
 
Home   Contact
POWERMIX - KONIAMATA Β.ΤΕΡΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ +30 23820 83121 & 28752 Fax : +30 23820 27716 e-mail : info@powermix.gr
 
SMB Suite by PDevis.com