Home   Contact  

  
Powermix English version Bulgarian Ελληνικά
Well come to POWERMIX official website 
Product Categorys

 

POWERPLAST 200

RITINI PËR NDËRTIM

 

PËRSHKRIMI - PRODHIMI (PEDORIMIT) (zbatimit)
Ritini e dertimit për permiresime të shumta tecilesis së materialit (llaçit) në elasticitetin, të tharjes ritjen e rezistances në
forkime dhe më ambjenk kimike, përshpejton tharjen etj.
Veçanërisht për një ngjitje më të mirë të shtesave të vjetarë më shtresat e reja të ashpra suvaje.
KONSUMI:
Tretet në ujë përzihet sipas vastit
POWERPLAST:UJË = 1:1 deri në 1:5

RUAJTJA ( MAGAZINIMI)
Të paktën 18 muaj nga data e prodhimit, ruhet më vende depo të mbrojtura nga ngricat.
Për të dhena më të plota dhe të veçanta interesohemi tek tekniku tek fleta e prodhimit.
 
Home   Contact
POWERMIX - KONIAMATA Β.ΤΕΡΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ +30 23820 83121 & 28752 Fax : +30 23820 27716 e-mail : info@powermix.gr
 
SMB Suite by PDevis.com