Home   Contact  

  
Powermix English version Bulgarian Ελληνικά
Well come to POWERMIX official website 
Product Categorys

 

POWERPLAST 100

RETINE PER PËRMIRËSIMI TE KOLLËS DHE ARMOSTOKOS

 

PËRSHKRIMI - PRODHIMI (PEDORIMIT) (zbatimit)
Ritini per përmirësimin e kolles dhe armostokos për pllaka
Rit aflesin lidhëse dhe rezistuse të shtrese më bazan në thyerje, përkulje, fërkim dhe ngricat. Permiresen ngrirjen.
KONSUMI:
Tretet me ujë dhe përzihet sipas rastit.
POWERPLAST100 : UJË = 1:1 ose 1:2 sipor kerkesone të llajit të punes.
RUAJTJA ( MAGAZINIMI)
Të paktën 18 muaj nga data e prodhimit, ruhet më vende depo të mbrojtura nga ngricat.
Për të dhena më të plota dhe të ve cohta interesohemi tek tekniku tek fleta e prodhimit.
 
Home   Contact
POWERMIX - KONIAMATA Β.ΤΕΡΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ +30 23820 83121 & 28752 Fax : +30 23820 27716 e-mail : info@powermix.gr
 
SMB Suite by PDevis.com