Home   Contact  

  
Powermix English version Bulgarian Ελληνικά
Well come to POWERMIX official website 
Product Categorys

 

POWER LIT 30

PLASTIFIKIM TE LLAÇIT

 

PËRSHKRIMI - PRODHIMI (PEDORIMIT) (zbatimit)
Plastifikimi dhe e ngadalësuar ngrirja e llaçit
Zëvendëson gëlqeren

KONSUMI:
50g në 25kg çimento për ndërtim dhe shtrim pllakash.
75g në 25kg çimento për suvatim

RUAJTJA ( MAGAZINIMI)
Të paktën 18 muaj nga data e prodhimit, ruhet më vende depo të mbrojtura nga ngricat.
Për të dhena më të plota dhe të veçanta interesohemi tek tekniku tek fleta e prodhimit.
 
Home   Contact
POWERMIX - KONIAMATA Β.ΤΕΡΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ +30 23820 83121 & 28752 Fax : +30 23820 27716 e-mail : info@powermix.gr
 
SMB Suite by PDevis.com