Home   Contact  

  
Powermix English version Bulgarian Ελληνικά
Well come to POWERMIX official website 
Product Categorys

 

POWERFLEX 300 PRIMER

RITINI AKRILIQI E GATESHME E VEÇANT PER SIPERFAQE POROZE. KJO LENDE STABILI ZON DHE IZOLON SIPERFAQET DHE SHERBN SI NJE URE LIDHESE NDERMJET SHTRESAVE ZYOGELON MUNDESIN THITHEJE SE PERBERESVE TE DEMESHME ATMOSFERIK NE SIPERFAQET.
RITINI ESHTE E VEÇANT PER ASTAROMA PER SHTRES DHE CIMENTOGONIE PARA VENDOSJES TE MATERIALEVE KERAMIKE SI PLLAKA. OSE MERMER , GJITHASHTU ESHTE E PERSHTATESHME PER SUVA DHE BETON ,CIMENTOSANIDHA,TUVLLA E TJERA.PERDORET SI ASTAR NE THERMOPROSOPSIES PERNARH DHE MBAS VENDOSTES SE KOLLES SENGARKUAR T200 THERMOCOLL.

 

MENYRA E PERDORIMIT
SIPERFOQET QE DO ASTAROHEN DUHET TE JENE TE PASTRA DHE TE THATA.NGA VAJRA E TJERA.
ZBRAZIM PERBERJEN E BETONIT NE NJE KOVE TË PASTER.PERZJEJME MIRE POWERFLEX 300 PRIMER DHE E PERHAPIM ME FURÇE OSE ROLLO PARA SE TE VEME SHTRESEN TJETER. NE KOHEN QE KRYEJMËKETO PYNIME TEMPERATURA NUK DUMET TE JETE ME PAK SE 5° C
VEGELAT E PUNES MBAS PUNES PASTRONEN ME UJE TE PASTER.

KONSUMI
100-200 Gr/m² SI PUS ABSORBIMIT NGA SIPERFAQES

AMBALLAZHI
KOVA 5 Kg DHE 20 Kg

NJYRA
BEZHE E HADUR

MAGAZINIMI
RUHET DERI NE 12 MUAJ NGA DATA E PRODHIMIT HE TEMPERATURA NDERMJET 35° C - 50° C RUHET NGA REZET E DIELLIT DHE NGRICAT
METODAT E NHRIRJES SE MATERIALEVE
NE QOFTE SE ESUTE E GATESHME REZISTENCIA PERBERJA ESHTE 10 gr/Lit. NOERSA HE SE DUAM PERFITIMIN METE MIRE TA PREGATISIM VETE DUNEN 30 gr/Lit

 
Home   Contact
POWERMIX - KONIAMATA Β.ΤΕΡΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ +30 23820 83121 & 28752 Fax : +30 23820 27716 e-mail : info@powermix.gr
 
SMB Suite by PDevis.com