Home   Contact  

  
Powermix English version Bulgarian Ελληνικά
Well come to POWERMIX official website 
Product Categorys

 

POWER BLOCK B10

NGJTES I FORTE
NGJTES AKRILIK PER BETON ME PORE (SUVA)
NGJTES (JAKI) I BARDHE I CILESISE SE LARTE PER SUVA ME BAZAMENT CIMENTOJE , KARAKTERIZOHET NGA QENDRUSHMERIA E LARTE NE CIMENTO , VECANERISHT E PERMIRESUAR , ME PERBERJE RRESHIRE E CILA I JEP QENDRUSHMERI PERFUNDIMTARE TE PERSOSUR , QE E BEN TE KETE REZISTENCE TE LARTE NDAJ LAGESHTIRES DHE NGRIRJES (REZISTENCE NDAJ TEMPERATURAVE TE ULTA) DHE SHUME E VOLITSHME NE PEDORIM . ASHTE E PERSHTATSHME PER NDERTIME QE KRYHEN ME BETON ME PORE (SUVA) TE TIPIT (SILCAPOR , YTON – ALPHABLOCK) NE MURET E BRENDSHME DHE TE JASHTME TE NDERTESAVE.

KARAKTERISTIKAT:
NGJYRA , SI E ALLCISE AFERAISHT E BARDHE RUAJTJA 12 MUAJ NGA DATA E PRODHIMIT.
TEMPERATURA E PERPUNIMIT NGA +5 DERI 35 C
UJE PER PERZIERJEN 7 LITRA PER 1 THES 25 KG.
KOHA E PEDORIMIT NGA 3 DERI 5 ORE
MASA E SHTRESES DERI 8 MM
.
INSTRUKSION PERDORIMI:
PERZIEJME SASINE QE NDODHET NE THESIN PREJ 25 KG ME 6-8 LITRA UJE DHE E PUNOJME DUKE E PERZIER VAZHDIMISHT DERI SA TE FITOJME NJE MASE E NJETRAJTESHME.
E LEME KETE PERZIERJE TE JAKISE TE PUSHOJE PER 10 MINUTA DHE PASTAJ E PERZIEJME PRAP. NJEKOHESISHT PASTROJME SIPERFAQEN , QE DO PUNOJME , NGA PLUHURI , VAJRAT ,E.T.J DHE E SHTROJME NGJITESIN MBI TE.
KONSUMINI
15-20 KG/M3 BETON ME PORE
DEPOZITIMI
12 MUAJ NGA DATA E PRODHIMIT , RUHET NE VEND TE THATE , VAND PA IGRASI.
AMBALLAZHIMI
THES 25 KG
PALETE 1200KG
 
Home   Contact
POWERMIX - KONIAMATA Β.ΤΕΡΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ +30 23820 83121 & 28752 Fax : +30 23820 27716 e-mail : info@powermix.gr
 
SMB Suite by PDevis.com