Home   Contact  

  
Powermix English version Bulgarian Ελληνικά
Well come to POWERMIX official website 
Product Categorys

 

SUVA GRI E PADEPERTUSHME NGA LAGESHTIA PM 80

Suva gri e padepertushme nga lagështia per suvatim të jashtem dhe te breudeshm me baze gëlqere elengeshme, me perlitin,
me çimenton gri dhe pluhuria e mermerit të krislolt. Formohet siper shtrese se suves PM 100 per dhe sipes suvave te tjera te
regullto.

KARAKTERISTIKAT:
NGJYRE: Përmbajtje çimento me ngjyre gri.
RUAJTJA: 12 muaj mbas dates se prodhimit ne vende pa lagështi.
TEMPERATURA E FORMIMIT: Nga +5oC deri +35 oC
UJE PER FORMIMIN: 6lt/1 Thesi 25kg
UDHËZIME PËRDORIMI:
Punohet me makineri oze me dore sipër suvas haze PM 100 per dhe siper suvare te tjera te regullto duke hedhur ujë deri në
realizimin e formimit te dashivuaz. Te lidhjes hedhja e cdo llaj materiali tjeter mund te splh pasojo negative.
KONSUMI:
Afërsisht 4 kg/m2 per trashesi suvaje 0.6 kg/m2
ANET POZITIVE:
Elasticitet te larte
Rezistence te larte ndaj kushteve te vështira atmosferike.
Nuk çahet
Kohe e duhur e formimit
Nuk depërton lagështi
Aftesi ajrosje
Veti te larta absorbimi
Nuk formon myqe
Kusto te ulet fal rendimentit te larte te materialit
Miqësor udaj ambientin
AMBALLAZMI:
Thes 25kg
Paleta 1400kg
 
Home   Contact
POWERMIX - KONIAMATA Β.ΤΕΡΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ +30 23820 83121 & 28752 Fax : +30 23820 27716 e-mail : info@powermix.gr
 
SMB Suite by PDevis.com