Home   Contact  

  
Powermix English version Bulgarian Ελληνικά
Well come to POWERMIX official website 
Product Categorys

 

LLAÇ NDERTIMI PM50

LLAÇ ME PERMBAJTJE ÇIMENTOJE
Per ndertim me tulla, tulla dekorative, betoni e tjera.

 

KARAKTERISTIKAT:
NGJYRA: Llac me përmbajtje çimento ngjyre gri
RUAJTJA: 12 muaj nga koha e prodhimit ne vend pa igrasi.
TEMPERATURA E FORMIMIT : Nga +5oC deri +35 oC
UJE NE PERZJERJE (gatim) : Nga 5 deri 7 lt/1 thes 25kg
UDHËZIME PËRDORIMI:
Perzjejm vetem me uje deri sate realizojm perzjerjen epershtateshme per pune me mekahizm (perzjeres) dhe jo me dore.
KONSUMI:
Afersisht 17 kg/m2 ne varesi te madhesis se tulles.
ANET POZITIVE:
Elasticitet te madhe
Rezistence ne kohe dhe igrasi
Force te lart ne ngjitje
Ulje kostos fal rendimentit te lart te materialit.
Pershthtemeris ndaj ambientit
AMBALLAZMI:
Thes 25kg
Paleta 1400kg
 
Home   Contact
POWERMIX - KONIAMATA Β.ΤΕΡΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ +30 23820 83121 & 28752 Fax : +30 23820 27716 e-mail : info@powermix.gr
 
SMB Suite by PDevis.com