Home   Contact  

  
Powermix English version Bulgarian Ελληνικά
Well come to POWERMIX official website 
Product Categorys

 

SUVA E BARDHE PER RIPARIME ME NGRIRJE TE SHPEJTE PM 300


SUVA E BARDHE ME NGRIRJE TE SHPEJTE PER RIPARIME TE PJESESHME TE SUBAS.PERBEHET PREJ ÇIMENTO ME QENDRUSHMERI TE LARTE DHE LIDHJE TE QENDRUSHME , E VLEFSHEME DHE PER TE ÇARA.
PER PERDORIM HEVOJITET TE SHITOIM(HEDHIM) VE TEM UJE , KESHTU QE RIT SHUME SHPEJTEISHN E FORMMIT DHE PERDORIMIT.
YEÇANERISHT E PERDORESHME PER PUNIME TE BRENDESHME POR MUNDET TE PERDORE DHE PER AMBJENTE TE JASHTEME.

 

KARATTERISTKAT
NGJYRA : LENDE ÇIMENTOJE NGJYRE E BARDHE
NIREMBAJTJA : 12 MUHJ NGA DATA E PRODHIMIT, RUHET NE XËHDE PA LAGESHTI
TEMPERATURAT E FORMIMIT : NGA +5° C DERI +35° C
UDE PER FORMIMIT : 1 Lit PER 1 THESE 5 Kg

UDHEZIME PERDORIMI :

NE NJE ENE TE PASTER HEDIHM MATERIALIN (pluhur) TE NJE THESI 5 Kg DHE 1 Lit UJE E PERZIEJIM DERI SA E FORMOHET NJE MASE HOMOGJENE.PASTROJM SIPERFAQET QE DO PLIHOJM,I NJOMIM ME UJE DHE I PUNOJM.MATERIALI MBETE I PUNUSHEM AFERSISHT 3 ORE ME DISA PERZJERJE PA SHTUAR UJE.

KONSUMI : 12-14 Kg MAERIAL PER 1 м2 ME 1 cm TRASHESI TRASHESIA ESHTRESES VARET NGA KUSHTET E RIPARIMIT


AVANTAZHET

  • PRODHIM DHE PERDORIM I THJESHT
  • FORMONET SHPEJT
  • SIGURI (REZULTAT) TE LARTNELIDHJE
  • REZISTENTE NE KUSHTET ATMOSFERIKE
  • SHPEJTESI DHE PASTERTI , SHTOHET VETEM UJË

AMBALLAZHI : THES 5 Kg

 
Home   Contact
POWERMIX - KONIAMATA Β.ΤΕΡΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ +30 23820 83121 & 28752 Fax : +30 23820 27716 e-mail : info@powermix.gr
 
SMB Suite by PDevis.com