Home   Contact  

  
Powermix English version Bulgarian Ελληνικά
Well come to POWERMIX official website 
Product Categorys

 

PM 200 DECOR SUVA E BARDHE E PADEPERTUSHEM NGH LAGESHTIA GRAFIATO PM 200 ME KOKERIZA 1.5 , 2.0 , 2.5 , 3.0 mm

Suva e bardhë e padepertusheme nga logeshtia për suvatime sip. të brendeshme dhe të jashteme mebazë gelperen e leugoshme , perlitin , cimenton e bardhë , dhe pluhurin e kristalt të mermerit (marmaroskonin) formohet sipër shtresës bazë të PM100 por dhe mbi siperfoge suvajë të tjera të regullta.

KARAKTERISTIKAT:
NGJYRA :Materiale ndertimi me bazë cimento të bardhë
MIRMBAJTJA : Iz muaj uga dita e prodhimit duke u ruajfur në ambiente pa logeshti
TEMPERATURA E FORMIMIT : Nga +5 оС deri +35 оС
UJE NE PERIJERJE : 6 litra për 1 thesë 25 Kg

UDHËZIME PËRDORIMI:
E punojm me dorë siper siperfares bazë më PM100 per dhe sipa sipafopore me suva të fjera të rugullta.Duke he dhur vetem ujë deri sa të perfitojm ujë fidhje të deshiruar. Hedhje e feudere të fjera të cdo llgi per vec ujit mund të sjell rezullat të padeshiruar të materialit.
KONSUMI:
KONSUMI
Ofersisht 8 metra në thesin 25 Kg

ANET POZITIVE:
- Rezistence të lart në kushte të veshtira klimaterike
- Elasticitet të madhë
- Nuk cahet
- Kohe e apur e formimit
- I padeperfushem nga fageshtia
- Affesi a jerosje
- Nuk duhet lyerje
- Nuk krijon myke dhe flutura
- Ulet kostua fal zendimentit të lurtë të materialit
- Mikesor ndaj ambjentit

AMBALLAZMI:
Thesë 25 Kg
Paleta 1400 Kg
 
Home   Contact
POWERMIX - KONIAMATA Β.ΤΕΡΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ +30 23820 83121 & 28752 Fax : +30 23820 27716 e-mail : info@powermix.gr
 
SMB Suite by PDevis.com