Home   Contact  

  
Powermix English version Bulgarian Ελληνικά
Well come to POWERMIX official website 
Product Categorys

 

SUVA EBARDH I PADEPRTUSHEM NGA LAGESHTIA PM 200

Suva e bardh e per depertushm nga logeshtia per perderim te jushtem dhe te brendeshem me baze gelperon e leugeshme, me
perlitin çimenton dhe me pluhur mermeri të krislaft formohet sipër shtrese baze PM 100 per dhe siper suvave te tjer te regullt.

  

Suva machine 

KARAKTERISTIKAT:
NGJYRA: Materiale çimentoje te burdhë
MIRËMBAJTJA: 12 Muaj. Nga dita e prodhimit ne vende palagështi
TEMPERATURA E PREGATITJES: Nga +5oC deri +35 oC
UJE PER FORMIMIN: 6lt/1 Thesi 25kg
UDHËZIME PËRDORIMI:
Punohet duke përdorur makineri ose me dore siper suvas baze PM 100 ose dhe siper suvare te tjera te regallta. Duke përdorur
vetem ujë deri sa te realizojm punimik e dëshiruar te përzierjes. Hedhj e cdo lloje lende tjefer përveç ujet mund te sjelli
rezultate negative.
KONSUMI:
Afersisht 4 kg/m2 per trushesi suvaje deri 0.6 kg/m2
ANET POZITIVE:
Elasticitet te larte
Rezistence te larte ndaj kushteve te beshtira atmosferike.
Nuk çahet
Kohe e upur e formimit
Ipadepertushem nga lageshti
Ku veti te larta absorbimi
Nuk krijon myqe
Ule koston fal rendimentit te larte
Miqësor me ambientin
AMBALLAZMI:
Thes 25kg
Thes 3kg
Paleta 1400kg
 
Home   Contact
POWERMIX - KONIAMATA Β.ΤΕΡΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ +30 23820 83121 & 28752 Fax : +30 23820 27716 e-mail : info@powermix.gr
 
SMB Suite by PDevis.com