Home   Contact  

  
Powermix English version Bulgarian Ελληνικά
Well come to POWERMIX official website 
Product Categorys

 

SUVAS SHTRESES PEDIFUNDIMTARE P 150

Sovas shtresës për fundimtare me baze çimento gri, me perlitin dhe me reren e kuqe te imet. Per sipërfaqe te jashtme dhe te
brendesh me.

KARAKTERISTIKAT:
NGJYRE: Gri
MIRËMBAJTJA: 12 Muaj
Nga dita e prodhimit ruhet ne agjente pa lagështi
TEMPERATURA E PREGATITJES: Nga +5oC deri +35 oC
UJE PER FORMIMIN: 6lt/1 Thesi 25kg
UDHËZIME PËRDORIMI:
Formohet duke e përzier me mikser ose me dore siper suvos se shtreses se baze PM 100 dhe siper shtresavesubaje baze
tetjera duke hedhur vetem uje deri sa te formohet lidhja e deshiruar per pune hedhja ecfar dolloji lende përtej ujit mundet te
ma prish cilesit e materialit.
KONSUMI:
Afersisht 4 kg/m2 per suva me trashesi 0.6 cm.
ANET POZITIVE:
Elasticitet te larte
Rezistence te larte ne kushte te vështira atmosferike.
Nuk çohet
I reziston lageshtise
Aftesi absorbuse
Nuk krijon myqe
Ul koston fal rendimentit
Miqësor me ambientin
AMBALLAZMI:
Thes 25kg
Paleta 1400kg
 
Home   Contact
POWERMIX - KONIAMATA Β.ΤΕΡΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ +30 23820 83121 & 28752 Fax : +30 23820 27716 e-mail : info@powermix.gr
 
SMB Suite by PDevis.com