Home   Contact  

  
Powermix English version Bulgarian Ελληνικά
Well come to POWERMIX official website 
Product Categorys

 

SLIVA SHTRESES BHZE PM 100

Suva baze për shtrese e pare me kokeriza te zgjedhurh rere e pershtateshme per ambiente te jashtme dhe te brehdeshme.
Materiali perdoret kryesisht për subatime dora e pare dhe për meremete.c2te    ce logo

KARAKTERISTIKAT:
NGJYRA: Llac me përmbajtje çimento toje ngjyr gri
RUAJTJA: 12 muaj nga koha e prodhimit ne vend pa igrasi.
TEMPERATURA E FORMIMIT : Nga +5oC deri +35 oC
UJE NE PERZJERJE (gatim) : Nga 5 deri 7 lt/1 thes 25kg
UDHËZIME PËRDORIMI:
Te kemi sipërfaqe te pastra pa pluhura dhe pa pastërti egatuajm me mikser ose me dore duke hedhur vetëm ujë deri sa te
formohet lidhja e deshiruar e suvas, duke patur parasysh mos hedhje asgjë tjetër për veç ujit.
KONSUMI:
Afersisht 12kg/m2 trashesi shtrese 1cm (centimetër).
ANET POZITIVE:
Elasticitet te madhe
Rezistence te madhe ndaj faktorëve atmosferik
Nuk deperton lagejhti
Aftesi ajrosje
Ulet kostoja fal rendimentit te lart te materialit.
Pershthtemeris ndaj ambientit
AMBALLAZMI:
Thes 25kg
Paleta 1400kg
 
Home   Contact
POWERMIX - KONIAMATA Β.ΤΕΡΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ +30 23820 83121 & 28752 Fax : +30 23820 27716 e-mail : info@powermix.gr
 
SMB Suite by PDevis.com