Home   Contact  

  
Powermix English version Bulgarian Ελληνικά
Well come to POWERMIX official website 
Product Categorys

 

HIDROFLEX  500 IZOLUS PER PAKDITE

LYERJE PER PAK DITE NE BAZE TE  TEVECANTA AKRILIKE TE LENGESH TRETESE SHUME DITESHE.MBAS THARJES,MBRON  SIPERFAQEN,DUKE KRIJUAR NJE SHTRE ELASTIKE TE THATE DHE TE PA PERSHKUSHEME MEMBRAN PA TE CARA DHE BASHKIME. KA AFTESI  IZOLUSE DHE NESIPEFAQE TE VESHTIRE SINE BETONE,MERMER POLISTERINI,DRU,METAL ETHER.KA REZISTENCE,HE KUSHTE TE VESHTIKH (TE E GRA)ATMOSFERIKE MUNDET TE FORMOHET DHE NE SIPRFOQE JO NORMALE

MENYRA E PERDIRIMIT
KUJDESEMI QESIPEREAQET TE JENE TE PASTRA,HGA PLUHURH DHE ÇFORDO  PAPASTERI, NE VAZDIM SHTROJME ASTARIN POWERFLEX 300 PRIMER PER TE PERFORCUAR SHTRESEN. VAZHDOJNI SHTRIMIN ME HIDROFLEX 500,DUKE PERDORUR FURCE OSE RULO. FORMOJME DY SHTRESA,IZOLUSE, KJO MBAS THARJES SE ASTARIT.SHTRESA E DYTE BEHE PASI ESHTE THARE E PARA.DORA E PARE HOLLONET ME 10%UJE.NDERSA DORA E DYTE ME 5% UJE. SIPERFAQA ESHTE GATI MBAS 24-48 ORE KJO SIPAS TEMPERATURES, LA GESHTISE DHE TRASHSISA SE SHTRESES TE FORMUAR.
FORMIMI  -  KOSSUMI
FORMONET NE TARACA,DHOMATA,BALLKONE,DHE VECANERISHT NE VENDE TE VESHTIRA IZOLIMI, SI KENDE,BASHKIME DHE TARACA QE LIDHEN ME PARGOLA. PARDORIMI I HIDROFLEX 500 NUK DUNE TE PERDORET NE TEMPERATURA NEN 8°C DHE METE MADHE SE 35°C DHE KUR PASHIKONET SHI OSE NGRICA
KONSUMI 1,0-1,5 7kg/m²  NE PERSHTATJE TE GJENDJES SE SIPERFOQJES DHE TRASNESIS SE SHTRESES.
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
NGJYRA :   E BARDHE
ASHPERSIA  : SIPAS SHORE A:50
TRASHESIA : 1,40± 0.05 kg/lit
IKSODES : 50.000± 5000 cps
GLATESIA :    (ASTM D 412): 600%
IZOLIMI : 7 atm κατά DIN 1048
AFTESIA E THITHJA EUJIT : 0,01 kg/m2·h0,5(ΕΝ 1062-3, KERKONET  ΕΝ 1504-2: w < 0,1)
REFLEKTIMI NE REZET EDIELLIT : 90% (ASTM E903-96)
TE PAKTEN TEMPERATUR PER TA PUMUAR  +5ºC
REZISTON NE TEMPERATURA NGA  -15ºC έως +90ºC
RUAJTJA
I2 MUAJ NGA DATA E PRODHIMIT MAGAZINIMI NE TEMPERATURA +5ºC
DERI  +35ºC NE AMBALLAZH NE MBYLLUR, TE MBRONET NGA REZET E DIELLIT DHE NGRICAT.


 

 
Home   Contact
POWERMIX - KONIAMATA Β.ΤΕΡΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ +30 23820 83121 & 28752 Fax : +30 23820 27716 e-mail : info@powermix.gr
 
SMB Suite by PDevis.com