Home   Contact  

  
Powermix English version Bulgarian Ελληνικά
Well come to POWERMIX official website 
Product Categorys

 

HIDROPOWER H 400

TO HIDROPOWER H 400 ESHTE NJE PERZJERJE E THATE MATRIALESH NDERTMORE , PER NJE QENDRUSHMERI TE LARTE ME LYERJE , E PERBER PREJÇIMENTOJE ME KOKERIZA TE QENJRUSHME QE JAPIN REZULTATE SHUME TE MIRA NE RIPARIME DHE ÇARJE TE VOGELA DHE JAPIN QENDRUSHMERI DHE ELASTICITET

KARAKTERISTIKAT:
NGJYRA : LIDHJE ÇIMENTO PERNDERTIM NGJGYR GRI
MIRMBAJTJA : 12 MUHJ NGA DATA PRODHIMIT
RUAJTJA : MBAHET NE VENDE PA IGRASI
TEMPERATURA E PREGATITJES : NGA +5° C DERI NE +35° C
SASIA E UJIT NE PREGATITJE : 7.5 - 8 LITRA UJE ME NJE THES LLAÇ TE THATE 25 Kg

UDHËZIME PËRDORIMI:
NE NJE ENE TE PASTER PERZIEJME PERBERJEN E NJE THESI 25 Kg ME 7.5 - 8 LITRA UJE DHE E PERZIEJM DERI SA TE NA DALE NJE MASE HOMOGJENE PA KOKERIZA , KAQ VISKOZE SA TE QENDROJE NE FURÇE PA PIKUAR. MASA (DERBERJA) QENDROH E PUNUSHME PER 45' ME PERZJERJE HERE PASE HERE,PA HEDHUR UJE TJETER.

KUJDES : MOS NIDHNI UJE ME TERER SE SA UTHA ME SIPER SEPSE DO ULET FUQIA LIDHJES DHE E THARJES SE MATERIALIT

KONSUMI:
AFERSISHT 2.5 - 3 Kg PERBERES/PER м2 PER SHTRES 2 (mm)


AVANTAZHE

  • ENDRUSHMERI TE LART DHE NE KUSHTE TE VESHTIRH
  • AGESHTIA
  • NJGITJE SHUME TE MIRE
  • FORMIM TE SHPEJT
  • QENDRUSHMERI TE LART NE KUSHTE ATMSFERIKE TE VESHTIR
  • PER AMBJENTE TE BRENDESHME DHE TE JASH TEIME
AMBALLAZNI :
THESI 25 Kg
PLETA 1200 Kg

 

 
Home   Contact
POWERMIX - KONIAMATA Β.ΤΕΡΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ +30 23820 83121 & 28752 Fax : +30 23820 27716 e-mail : info@powermix.gr
 
SMB Suite by PDevis.com