Home   Contact  

  
Powermix English version Bulgarian Ελληνικά
Well come to POWERMIX official website 
Product Categorys

 

ASOMIX 100

HIDROIZOLIM MASS -TRETËS
THARJA

 

PËRSHKRIMI - PRODHIMI (PEDORIMIT) (zbatimit)
Tretës i shtresave (konkret) të hidroizolim mass (SK-308, ASTM c-494: Tipit A). Perdoret (shtohet) tek shtresat e torta të
plastifikuara dhe përmirëson rezistencen në lagështi.

KONSUMI:
0.2-0.5 kg në 100kg çimento

RUAJTJA ( MAGAZINIMI)
Të paktën 18 muaj nga data e prodhimit, ruhet në vende depo të mbrojtura nga ngricat.
Për të dhena më të plota dhe të ve cohta interesohemi tek tekniku tek fleta e prodhimit.
 
Home   Contact
POWERMIX - KONIAMATA Β.ΤΕΡΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ +30 23820 83121 & 28752 Fax : +30 23820 27716 e-mail : info@powermix.gr
 
SMB Suite by PDevis.com