Home   Contact  

  
Powermix English version Bulgarian Ελληνικά
Well come to POWERMIX official website 
Product Categorys

 

KOLLE AKRILIKE SUPER R 50
Kolla akrilike per pllaka me baze çimenton e bardhe dhe pluhur mermeri me kokeriza te zgjedhura. Lende e gateshme për përdorim duke shtuor ujie e pershtuteshme per siperfope te breudeshme dhe të jushteme (ne beton, suva, cimentogonie etj) me rezistence et shumë te lartë më kohë dhe nuk thermohet.

c2te    ce logo

KARAKTERISTIKAT:
NGJYRA: Materiale çimento te burdhe
RUAJTJA: 12 Muaj nga dita e prodhimit
TEMPERATURA E FORMIMIT: Nga +5oC deri +35 oC
UJE PER PERZJERJE: nga 6 deri 8 lt/1 thesi 25kg
KOHA E PERDORIMIT: nga 3 deri 5 orë
KOHA E RIPARIMIT: 30’ mbas vendosjes

ARMIMI (Stukimi):
Mhas 5 deri ne 8 ore në murë
Mhas 24 orë ne dysheme
Mhas 24 ore ne Tualet


UDHËZIME PËRDORIMI
Perziejim materialin e 1 thesi 25kg me 6-8 litra ujë dhe e perziejm deri sa te formohet ujë mase uniforme, e lem perzierjeu e formuar per 10 minuta te qetësohet dhe e perziejm perseri. Pastaj e punojm në siperfope te pastra nga vajrat, plahurat e ljera. Lejohen riparime te vagela breudo 30’.

KONSUMI:
Nga 2 - 5kg/m2

MAGAZINIMI: 12 Muaj. Nga dita e prodhimit ruhet ne vende për lagesht.

AMBALLAZMI:
These 3kg
Thesi 25kg
Paleta 1200kg


 
Home   Contact
POWERMIX - KONIAMATA Β.ΤΕΡΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ +30 23820 83121 & 28752 Fax : +30 23820 27716 e-mail : info@powermix.gr
 
SMB Suite by PDevis.com