Επιλογές
Social media
Πληροφορίες επικοινωνίας
Διεύθυνση

Ταγματάρχη Ηλιόπουλου 2, Γιαννιτσά 581 00, Ελλάδα

Email

info@powermix.gr

Τηλέφωνο

+30 23820 28752 & 83121

Fax

+30 23820 27716

PM 400 PLASTER ΑΚΡΥΛΙΚΟ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Έτοιμος ακρυλικός αδιάβροχος λευκός σοβάς σε μορφή πάστας, με βάση ακρυλικές ρητίνες και ειδικά διαβαθμισμένα αδρανή υλικά αρίστης ποιότητας, που διαμορφώνουν διακοσμητικές επιφάνειες αναλόγως με την εφαρμογή. Έχει μεγάλη αντοχή στον χρόνο , επιτρέποντας την διαπνοή του κτιρίου .

ΧΡΗΣΗ : Το PM 400 NORMAL χρησιμοποιείται ως τελική στρώση σοβά για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και είναι ιδανικό για να εφαρμοστεί σε όλα τα οικοδομικά υλικά ,όπως επιφάνειες από εμφανή μπετό ,ασβεστο/τσιμεντοκονιάματα, τσιμεντοσανίδες, γυψοσανίδες, σε θερμομονωτικές πλάκες κλπ.

Λέξεις κλειδιά:ΠΑΣΤΑ ΣΟΒΑ,ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ ΠΑΣΤΩΔΗΣ ΣΟΒΑΣ,ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ,ΣΙΛΙΚΟΝΟΥΧΟΣ ΣΟΒΑΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΑΣΤΑΣ,ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΩΝ

Περιγραφή προϊόντος

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ : Εφαρμόζεται πάνω σε στεγνό και σταθερό υπόστρωμα, το οποίο είναι καθαρό από σοβάδες, σκόνες, μπογιές, λάδια κλπ. Η εφαρμογή πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μια βδομάδα μετά την τοποθέτηση της ινοπλισμένης κόλλας THERMOCOLL FIBER T200 . Πριν την εφαρμογή του σοβά PM400, το υπόστρωμα θα πρέπει να προετοιμαστεί με το αστάρι POWERFLEX 300 PRIMER για καλύτερα αποτελέσματα στο εξωτερικό σύστημα θερμομόνωσης . Σε λείες , μη απορροφητικές επιφάνειες , συνιστάται το αστάρωμα με το χαλαζιακό ακρυλικό αστάρι POWER CONTACT. Με ηλεκτρικό αναδευτήρα γίνεται η ομογενοποίηση του μίγματος και με ανοξείδωτη σπάτουλα εφαρμόζεται η διάστρωσή του στο υπόστρωμα σε λεπτή στρώση (η στρώση θα πρέπει να μην υπερβαίνει το μέγεθος του κόκκου του σοβά), στην συνέχεια ,εφόσον το επίχρισμα έχει αρχίσει να τραβάει, με πλαστικό τριβίδι κάνουμε το φινίρισμα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ : Το υλικό έχει υψηλές αντοχές, δεν ρηγματώνει, είναι αδιάβροχο, είναι ελαστικό, πλένεται, , είναι κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση, προσδίδει ικανότητα διαπνοής ,ταχύτητα και καθαριότητα.

Προδιαγρές-Τεχνικά

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣPOWERMIX
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ+5 °C έως +35°C
ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΔιατηρείται σε άθικτη συσκευασία έως και 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ1,7 kg/m2 /mm
ΔΙΑΘΕΣΗΔιατίθεται σε πλαστικά δοχεία των 25kg